Warta Industri

  • Bubuka bahan optik umum

    Bubuka bahan optik umum

    Léngkah munggaran dina prosés manufaktur optik nyaéta milih bahan optik anu cocog.Parameter optik (indéks réfraktif, angka Abbe, transmitansi, reflectivity), sipat fisik (teu karasa, deformasi, eusi gelembung, rasio Poisson urang), komo karakter suhu ...
    Maca deui
  • Aplikasi Saringan Lidar dina Nyetir Otonom

    Aplikasi Saringan Lidar dina Nyetir Otonom

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kecerdasan jieunan sarta téhnologi optoeléktronik, loba raksasa téhnologi geus diasupkeun kana widang nyetir otonom.Mobil anu nyetir mandiri nyaéta mobil pinter anu ngaraosan lingkungan jalan thr ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngahasilkeun Lensa Bulat

    Kumaha Ngahasilkeun Lensa Bulat

    Kaca optik mimitina dipaké pikeun nyieun kaca pikeun lénsa.Kaca jenis ieu henteu rata sareng langkung seueur gelembung.Sanggeus lebur dina suhu luhur, aduk rata jeung gelombang ultrasonik jeung tiis sacara alami.Ieu lajeng diukur ku alat optik t ...
    Maca deui
  • Aplikasi saringan dina aliran cytometry.

    Aplikasi saringan dina aliran cytometry.

    (Flow cytometry, FCM) nyaéta analisa sél anu ngukur inténsitas fluoresensi spidol sél anu diwarnaan.Téknologi téknologi luhur dikembangkeun dumasar kana analisa sareng asihan sél tunggal.Éta tiasa gancang ngukur sareng mengklasifikasikan ukuran, struktur internal, DNA, R ...
    Maca deui
  • Peran Saringan Optik dina Sistem Visi Mesin

    Peran Saringan Optik dina Sistem Visi Mesin

    Peran Saringan Optik dina Sistem Visi Mesin Saringan optik mangrupikeun komponén konci aplikasi visi mesin.Éta dianggo pikeun maksimalkeun kontras, ningkatkeun warna, ningkatkeun pangakuan objék anu diukur sareng ngontrol cahaya anu dipantulkeun tina objék anu diukur.Saringan...
    Maca deui
  • Jinis Eunteung jeung Pituduh Ngagunakeun Eunteung

    Jinis Eunteung jeung Pituduh Ngagunakeun Eunteung

    Jenis kaca spion Plane Eunteung 1.Diéléktrik palapis eunteung: Diéléktrik palapis eunteung mangrupakeun multi-lapisan palapis diéléktrik disimpen dina beungeut unsur optik, nu ngahasilkeun gangguan sarta ngaronjatkeun reflectivity dina rentang panjang gelombang nu tangtu.Lapisan diéléktrik ngagaduhan réfléksi anu luhur ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih hiji optik datar cocog pikeun aplikasi Anjeun.

    Kumaha Pilih hiji optik datar cocog pikeun aplikasi Anjeun.

    Optik datar umumna dihartikeun salaku jandéla, saringan, eunteung jeung prisma.Jiujon Optik henteu ngan ukur ngahasilkeun lénsa buleud, tapi ogé optik datar Komponén optik datar Jiujon anu dianggo dina spéktrum UV, katingali, sareng IR kalebet: • Windows • Filter • Mirrors • Reticles ...
    Maca deui