Reticles

  • Reticle bercahya pikeun scopes bedil

    Reticle bercahya pikeun scopes bedil

    Substrat:B270 / N-BK7/ H-K9L / H-K51
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:2(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:20/10
    Lebar Jalur:minimum 0,003mm
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<5”
    Lapisan:Kapadetan optik tinggi krom opak, Tab <0.01% @ Panjang Gelombang Katingali
    Wewengkon Transparan, AR: R<0,35% @ Panjang Gelombang Katingali
    Prosés:Kaca Etched na Eusian ku natrium silikat jeung titanium dioksida

  • Reticles precision - Chrome dina Kaca

    Reticles precision - Chrome dina Kaca

    Substrat:B270 / N-BK7 / H-K9L
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:3(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:20/10
    Lebar Jalur:Minimum 0.003mm
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<30”
    Lapisan:Lapisan tunggal MgF2, Ravg<1.5%@Desain Panjang gelombang

    Garis / Titik / Gambar: Cr atanapi Cr2O3