lénsa kerung Plano jeung lénsa kerung ganda

  • Precision Plano-kerung jeung lénsa kerung ganda

    Precision Plano-kerung jeung lénsa kerung ganda

    Substrat:CDGM / SCHOTT
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Toleransi Radius:± 0,02 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Bevel pelindung sakumaha diperlukeun
    Hapus aperture:90%
    Puseur:<3'
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang