Produk Kami

Precision, Performance, sarta Reliabiliti

Komitmen Jiujon Optik pikeun inovasi sareng kamajuan dibuktikeun dina pamekaran panganyarna dimana perusahaan ngenalkeun alat otomatis anu bakal ngarobih industri optik.Kalayan set alat ieu, Jiujon Optik bakal tiasa ngahasilkeun komponén optik kalayan kecepatan anu langkung luhur, precision sareng efisiensi, mastikeun yén aranjeunna tetep kompetitif di pasar.Kontak Spesialis

  • optik jiujon

Tentang Kami

Suzhou Jiujon Optics Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu unggul dina widang élmu optik.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2011 sarta geus datangna cara lila saprak lajeng, kalawan sajarah euyeub ngeunaan ngembangkeun sarta inovasi.Jiujon Optik kasohor ngahasilkeun rupa-rupa komponén optik jeung rakitan, nu loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning instrumen analisis biologis jeung médis, produk digital, surveying sarta instrumen pemetaan, pertahanan nasional jeung sistem laser.

Budaya Perusahaan

JIUJON OPTICS kasohor pikeun ngahasilkeun rupa-rupa komponén optik jeung rakitan.

VISI PERUSAHAAN nyaéta pikeun ngajalajah kemungkinan tanpa wates of OPTIK, nyadiakeun solusi motong-ujung pikeun industri gancang ngarobah, ngahontal kasuksésan konsumén, sarta nyieun nilai JIUJON.NILAI PERUSAHAAN, VISI...Kontak Spesialis

index_advantage_01
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (3)(1)
  • logo (3)
  • logo (5)(1)
  • logo (5)
  • logo (6)
  • logo (13)