Tentang Kami

Profil Perusahaan

Suzhou Jiujon Optics Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu unggul dina widang élmu optik.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2011 sarta geus datangna cara lila saprak lajeng, kalawan sajarah euyeub ngeunaan ngembangkeun sarta inovasi.Jiujon Optik kasohor ngahasilkeun rupa-rupa komponén optik jeung rakitan, nu loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning instrumen analisis biologis jeung médis, produk digital, surveying sarta instrumen pemetaan, pertahanan nasional jeung sistem laser.

TENTANG KAMI

Pangwangunan Perusahaan

Sajarah parusahaan boga runtuyan milestones anu nangtukeun tumuwuhna sarta ngembangkeun parusahaan ti mimiti.Dina poé mimiti ngadegna parusahaan, éta utamana dikelompokeun produksi bagian datar, dituturkeun ku produksi saringan optik sarta reticles, sarta pangwangunan lenses buleud, prisms jeung garis assembly.Kamajuan anu signifikan parantos dilakukeun dina tahap-tahap ieu, nempatkeun pondasi pikeun pangwangunan perusahaan ka hareup.

● Dina 2016, Jiujon Optik diidentifikasi minangka perusahaan téknologi tinggi, anu mangrupikeun pangakuan komitmen Jiujon Optik pikeun panalungtikan sareng pamekaran optik, produksi sareng penjualan.Sertifikasi ieu mere ilham kahayang perusahaan pikeun langkung ngadorong wates sareng inovasi produk terobosan.

Dina 2018, Pausahaan mimiti difokuskeun panalungtikan sarta pamekaran dina widang optik laser.Léngkah ieu nyayogikeun arah énggal pikeun pamekaran perusahaan, ngamungkinkeun éta nyumponan sarat industri anu terus-terusan ngembang.

Dina 2019, Jiujon optik nyetél garis polishing klasik optik, sahingga parusahaan keur Polandia kaca tanpa tekanan kaleuleuwihan atawa Geter.Ieu pisan nyumbang kana ngajaga kualitas luhur sarta precision nalika ngahasilkeun optik.

Paling anyar, dina 2021, Pausahaan ngawanohkeun mesin motong laser ka garis produksi na, salajengna enhancing kamampuhna pikeun ngahasilkeun kualitas luhur, precision jeung komponén optik kompléks.

Komitmen Jiujon Optik pikeun inovasi sareng kamajuan dibuktikeun dina pamekaran panganyarna dimana perusahaan ngenalkeun alat otomatis anu bakal ngarobih industri optik.Kalayan set alat ieu, Jiujon Optik bakal tiasa ngahasilkeun komponén optik kalayan kecepatan anu langkung luhur, precision sareng efisiensi, mastikeun yén aranjeunna tetep kompetitif di pasar.

Budaya Perusahaan

Ruang Konférénsi
mesin palapis optorun

Dina manah kasuksésan Jiujon Optik nyaéta budaya maranéhanana, anu dumasar kana kamajuan jeung perbaikan silih.Filsafat integritas, inovasi, efisiensi, sareng kauntungan silih ngahartikeun nilai-nilai inti sareng nungtun lampahna pikeun nyayogikeun palayanan kualitas pangluhurna anu pantes.Visi perusahaan nyaéta pikeun ngajalajah kemungkinan optik anu teu aya watesna, nyayogikeun solusi anu canggih pikeun industri anu robih gancang, ngahontal kasuksésan palanggan, sareng nyiptakeun nilai Jiujon.Nilai perusahaan, visi sareng misi cocog sareng para nasabah, janten mitra pilihan pikeun industri optik.

Jiujon Optik parantos ngahontal kamekaran sareng pamekaran anu luar biasa dina ngan sapuluh taun ti saprak ngadegna.Fokus maranéhanana dina inovasi, kualitas sarta kapuasan customer geus konci pikeun kasuksésan maranéhna, sarta aranjeunna terus nyorong wates R & D optik pikeun nyieun kemungkinan anyar jeung nyumbang kana tumuwuhna terus industri.Salaku perusahaan téknologi tinggi, perusahaan bakal ngarobih masa depan élmu optik kalayan kaahlian, inovasi sareng komitmen anu teu aya tandinganana pikeun kaunggulan.

ngagosok lénsa
mesin palapis optorun
Inspection Gambar beungeut