Windows optik

  • Ngahiji Silika Laser Jandela Pelindung

    Ngahiji Silika Laser Jandela Pelindung

    Jandéla pelindung Silika Fused mangrupikeun élmu optik anu dirarancang khusus tina kaca optik Fused Silica, nawiskeun sipat transmisi anu saé dina rentang panjang gelombang anu katingali sareng infra red.Kacida tahan ka shock termal sarta sanggup tahan kapadetan kakuatan laser tinggi, jandéla ieu nyadiakeun panyalindungan kritis pikeun sistem laser.Desain terjal maranéhna ensures aranjeunna tiasa tahan stresses termal jeung mékanis sengit tanpa kompromi integritas komponén maranéhna ngajaga.

  • Anti Reflect Dilapis dina Windows Toughened

    Anti Reflect Dilapis dina Windows Toughened

    Substrat:Pilihan
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<30”
    Lapisan:Rabs<0.3% @Desain Panjang gelombang

  • Jandela dirakit pikeun Laser Level Méter

    Jandela dirakit pikeun Laser Level Méter

    Substrat:B270 / Ngambang Kaca
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    TWD:PV<1 Lambda @632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Paralelisme:<5”
    Hapus aperture:90%
    Lapisan:Rabs <0,5% @ Desain Panjang gelombang, AOI = 10 °

  • Precision Wedge Windows (Wedge Prism)

    Precision Wedge Windows (Wedge Prism)

    Substrat:CDGM / SCHOTT
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Beungeut Flatness:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang