Aplikasi

Médis

1.Mikroskop

2. Éndoscopic

3. Tes médis

4.Instrumén laser Médis

5. perlakuan Ophthalmic

Téknologi optik utamana diterapkeun kana pamariksaan sareng pengobatan awak manusa dina widang médis, anu didasarkeun kana prinsip minimally invasif.Teu diragukeun, arah pangembangan médis tetep épisién pisan sareng invasif minimal.Pangembangan tés médis peryogi prosés konsentrasi, difusi, promosi sareng popularisasi.Sajaba ti éta, ogé perlu dibarengan ku kamajuan téhnologis optik, sarta aranjeunna ngalengkepan unggal lianna.

Modul laser

1. Laser nyirian mesin

2. mesin las laser

3. mesin motong laser

4. 3D scanning jeung percetakan

5. komunikasi optik

Opat aplikasi utama (2)

Kisaran aplikasi tina laser pisan lega, kaasup komunikasi serat laser, spasi laser komunikasi jarak jauh, shipbuilding industri, manufaktur mobil, laser ukiran laser nyirian motong laser, percetakan roll, logam jeung non-logam pangeboran / motong / las (brazing, quenching, cladding na las jero), kaamanan pertahanan nasional militér, instrumen médis sarta alat-alat, konstruksi infrastruktur badag, salaku sumber pompa pikeun lasers séjén jeung saterusna.

Opat aplikasi utama (2)

Surveying jeung Pemetaan

1. Téodolit

2. Gage tingkat

3. Jumlah stasion

4. Alat ukur laser

5. laser caliper

Jiujon Optik mangrupakeun Level A supplier of Bosch Laser Instruments.Ngaliwatan taun gawé babarengan, kami geus ngadegkeun hiji silaturahim jero tur pamahaman tacit kalawan Bosch.Dina 2018, kalayan bantuan Bosch, prosés auditing Jerman VDA6.3 diwanohkeun kana prosés manufaktur, Éta boga jaminan kuat sarta hasil alus teuing pikeun Jiujon nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur ka konsumén.

Militér

1. Instrumén optik

2. Téhnik Visi Peuting tingkat low-cahaya

3. téhnologi Infrabeureum

4. téhnologi laser

5. Sintésis fotoéléktrik

Opat aplikasi utama (3)

Salaku alat fungsional konci dina widang eksplorasi spasi, pertahanan nasional, aerospace, sarta instrumen high-end, sistem optik nyaéta forefront tina loba inovasi téhnologis jeung aplikasi, nu correspondingly drive inovasi sarta ngembangkeun bahan anyar, téhnologi anyar, anyar. prosés jeung alat anyar.