Produk

  • 410nm Bandpass Filter pikeun Analisis résidu péstisida

    410nm Bandpass Filter pikeun Analisis résidu péstisida

    Substrat:B270

    Toleransi dimensi: -0,1 mm

    Toleransi ketebalan: ±0,05 mm

    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm

    Kualitas permukaan: 40/20

    Lebar Jalur:0.1mm & 0.05mm

    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh

    Hapus aperture: 90%

    Paralelisme:<5

    Lapisan:T<0,5% @ 200-380nm,

    T80%@410±3nm,

    FWHM<6nm

    T<0,5% @ 425-510nm

    Gunung:Sumuhun

  • Reticle bercahya pikeun scopes bedil

    Reticle bercahya pikeun scopes bedil

    Substrat:B270 / N-BK7/ H-K9L / H-K51
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:2(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:20/10
    Lebar Jalur:minimum 0,003mm
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<5”
    Lapisan:Kapadetan optik tinggi krom opak, Tab <0.01% @ Panjang Gelombang Katingali
    Wewengkon Transparan, AR: R<0,35% @ Panjang Gelombang Katingali
    Prosés:Kaca Etched na Eusian ku natrium silikat jeung titanium dioksida

  • Ngahiji Silika Laser Jandela Pelindung

    Ngahiji Silika Laser Jandela Pelindung

    Jandéla pelindung Silika Fused mangrupikeun élmu optik anu dirarancang khusus tina kaca optik Fused Silica, nawiskeun sipat transmisi anu saé dina rentang panjang gelombang anu katingali sareng infra red.Kacida tahan ka shock termal sarta sanggup tahan kapadetan kakuatan laser tinggi, jandéla ieu nyadiakeun panyalindungan kritis pikeun sistem laser.Desain terjal maranéhna ensures aranjeunna tiasa tahan stresses termal jeung mékanis sengit tanpa kompromi integritas komponén maranéhna ngajaga.

  • Waos Wangun Ultra High Reflektor pikeun Eunteung Dental

    Waos Wangun Ultra High Reflektor pikeun Eunteung Dental

    Substrat:B270
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20 atawa hadé
    Tepi:Taneuh, 0.1-0.2mm.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:95%
    Lapisan:Lapisan diéléktrik, R>99.9%@Panjang Gelombang Katingali, AOI=38°

  • Eunteung Plano-concave pikeun Counter Partikel Laser

    Eunteung Plano-concave pikeun Counter Partikel Laser

    Substrat:BORFLOAT®
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:60/40 atawa hadé
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Beungeut tukang:taneuh
    Hapus aperture:85%
    Lapisan:Metallic (Emas pelindung) palapis

  • 10x10x10mm Penta Prisma pikeun Puteran Level Laser

    10x10x10mm Penta Prisma pikeun Puteran Level Laser

    Substrat:H-K9L / N-BK7 / JGS1 atawa bahan séjén
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:PV-0.5@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:> 85%
    Panyimpangan Beam:<30arcsec
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang dina surfaces transmisi
    Rabs> 95% @ Desain Panjang gelombang dina ngagambarkeun surfaces
    Permukaan cerminan:Hideung Dicét

  • Prisma Sudut Katuhu sareng 90 ° ± 5 "Simpangan Beam

    Prisma Sudut Katuhu sareng 90 ° ± 5 "Simpangan Beam

    Substrat:CDGM / SCHOTT
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Toleransi Radius:± 0,02 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Bevel pelindung sakumaha diperlukeun
    Hapus aperture:90%
    Toleransi sudut:<5″
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang

  • Anti Reflect Dilapis dina Windows Toughened

    Anti Reflect Dilapis dina Windows Toughened

    Substrat:Pilihan
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<30”
    Lapisan:Rabs<0.3% @Desain Panjang gelombang

  • Jandela dirakit pikeun Laser Level Méter

    Jandela dirakit pikeun Laser Level Méter

    Substrat:B270 / Ngambang Kaca
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    TWD:PV<1 Lambda @632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Paralelisme:<5”
    Hapus aperture:90%
    Lapisan:Rabs <0,5% @ Desain Panjang gelombang, AOI = 10 °

  • Celah optik precision - Chrome dina Kaca

    Celah optik precision - Chrome dina Kaca

    Substrat:B270
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:3(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Lebar Jalur:0.1mm & 0.05mm
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<5”
    Lapisan:Kapadetan optik tinggi krom opak, Tab <0.01% @ Panjang Gelombang Katingali

  • Precision Plano-kerung jeung lénsa kerung ganda

    Precision Plano-kerung jeung lénsa kerung ganda

    Substrat:CDGM / SCHOTT
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Toleransi Radius:± 0,02 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Bevel pelindung sakumaha diperlukeun
    Hapus aperture:90%
    Puseur:<3'
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang

  • Mikrométer tahap kalibrasi skala grids

    Mikrométer tahap kalibrasi skala grids

    Substrat:B270
    Toleransi dimensi:-0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:3(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Lebar Jalur:0.1mm & 0.05mm
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<5”
    Lapisan:Kapadetan optik tinggi krom opak, Tab <0.01% @ Panjang Gelombang Katingali
    Wewengkon Transparan, AR: R<0,35% @ Panjang Gelombang Katingali

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2