Prisma optik

  • 10x10x10mm Penta Prisma pikeun Puteran Level Laser

    10x10x10mm Penta Prisma pikeun Puteran Level Laser

    Substrat:H-K9L / N-BK7 / JGS1 atawa bahan séjén
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Flatness permukaan:PV-0.5@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:> 85%
    Panyimpangan Beam:<30arcsec
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang dina surfaces transmisi
    Rabs> 95% @ Desain Panjang gelombang dina ngagambarkeun surfaces
    Permukaan cerminan:Hideung Dicét

  • Prisma Sudut Katuhu sareng 90 ° ± 5 "Simpangan Beam

    Prisma Sudut Katuhu sareng 90 ° ± 5 "Simpangan Beam

    Substrat:CDGM / SCHOTT
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,05 mm
    Toleransi Radius:± 0,02 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20
    Tepi:Bevel pelindung sakumaha diperlukeun
    Hapus aperture:90%
    Toleransi sudut:<5″
    Lapisan:Rabs<0.5% @Desain Panjang gelombang