Warta

  • Celah Optik Precision - Chrome Dina Kaca: A masterpiece of Light Control

    Celah Optik Precision - Chrome Dina Kaca: A masterpiece of Light Control

    Jiujon Optik aya di payuneun inovasi optik, sareng tawaran panganyarna kami, Celah Optik Precision - Chrome On Glass, mangrupikeun bukti komitmen kami pikeun kaunggulan.Produk ieu dirarancang pikeun profésional anu nungtut katepatan mutlak dina manipulasi cahaya dina sagala rupa aplikasi ...
    Maca deui
  • Optik precision pikeun leveling laser: Jandela dirakit

    Optik precision pikeun leveling laser: Jandela dirakit

    Jiujon Optik reueus nampilkeun Jandéla Dirakit pikeun Méter Level Laser, puncak katepatan dina widang téknologi pangukuran laser.Tulisan ieu delves kana sipat produk lengkep sareng kinerja anu ngajantenkeun windows optik urang mangrupikeun alat anu penting pikeun profesional anu peryogi ...
    Maca deui
  • Jiujon Optik: Muka konci Clarity kalawan Anti-Reflective Coated Windows

    Jiujon Optik: Muka konci Clarity kalawan Anti-Reflective Coated Windows

    Jiujon Optik masihan anjeun téknologi inovatif dina kajelasan visi sareng Windows Coated Toughened Anti-Reflective kami.Naha anjeun ngadorong wates di aerospace, mastikeun katepatan dina desain otomotif, atanapi nungtut kualitas gambar pamungkas dina aplikasi médis, windows kami ...
    Maca deui
  • Jandela Pelindung Silika Laser: Optik Kinerja Tinggi pikeun Sistem Laser

    Jandela Pelindung Silika Laser: Optik Kinerja Tinggi pikeun Sistem Laser

    Sistem laser seueur dianggo dina sagala rupa widang sareng industri, sapertos analisa biologis sareng médis, produk digital, survey sareng pemetaan, pertahanan nasional sareng sistem laser.Tapi, sistem ieu ogé nyanghareupan rupa-rupa tantangan sareng résiko, sapertos lebu, lebu, kontak anu teu dihaja, s ...
    Maca deui
  • 2024 Pameran munggaran |Jiujon Optik Ujang Anjeun Gabung Kami di Photonics West di San Fransisco!

    2024 Pameran munggaran |Jiujon Optik Ujang Anjeun Gabung Kami di Photonics West di San Fransisco!

    2024 geus dimimitian, sarta pikeun nangkeup jaman anyar téhnologi optik, Jiujon optik bakal ilubiung dina 2024 Photonics Kulon (SPIE. PHOTONICS JABAR 2024) di San Fransisco ti 30. Januari nepi ka 1. Pebruari.Kami kalayan tulus ngajak anjeun nganjang ka Booth No. 165 sareng ...
    Maca deui
  • Bubuka bahan optik umum

    Bubuka bahan optik umum

    Léngkah munggaran dina prosés manufaktur optik nyaéta milih bahan optik anu cocog.Parameter optik (indéks réfraktif, angka Abbe, transmitansi, reflectivity), sipat fisik (teu karasa, deformasi, eusi gelembung, rasio Poisson urang), komo karakter suhu ...
    Maca deui
  • Laser Kelas Plano-convex-Lénsa: Sipat sarta Performance

    Laser Kelas Plano-convex-Lénsa: Sipat sarta Performance

    Jiujon Optik mangrupikeun perusahaan anu khusus dina komponén sareng sistem optik pikeun sagala rupa aplikasi, sapertos laser, pencitraan, mikroskop, sareng spéktroskopi.Salah sahiji produk anu ditawarkeun Jiujon Optik nyaéta Laser Grade Plano-Convex-Lens, anu mangrupikeun lénsa kualitas luhur anu dirancang pikeun ngadalikeun ...
    Maca deui
  • Jinis sareng aplikasi prisma

    Jinis sareng aplikasi prisma

    Prisma mangrupa unsur optik anu ngabiaskeun cahaya dina sudut husus dumasar kana sudut kajadian jeung sudut kaluarna.Prisma utamana dipaké dina sistem optik pikeun ngarobah arah jalur cahaya, ngahasilkeun inversions gambar atawa deflections, sarta ngaktipkeun fungsi scanning.Prisma dipaké pikeun ngarobah arah ...
    Maca deui
  • Aplikasi Saringan Lidar dina Nyetir Otonom

    Aplikasi Saringan Lidar dina Nyetir Otonom

    Kalawan ngembangkeun gancang tina kecerdasan jieunan sarta téhnologi optoeléktronik, loba raksasa téhnologi geus diasupkeun kana widang nyetir otonom.Mobil anu nyetir mandiri nyaéta mobil pinter anu ngaraosan lingkungan jalan thr ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngahasilkeun Lensa Bulat

    Kumaha Ngahasilkeun Lensa Bulat

    Kaca optik mimitina dipaké pikeun nyieun kaca pikeun lénsa.Kaca jenis ieu henteu rata sareng langkung seueur gelembung.Sanggeus lebur dina suhu luhur, aduk rata jeung gelombang ultrasonik jeung tiis sacara alami.Ieu lajeng diukur ku alat optik t ...
    Maca deui
  • Aplikasi saringan dina cytometry aliran.

    Aplikasi saringan dina cytometry aliran.

    (Flow cytometry, FCM) nyaéta analisa sél anu ngukur inténsitas fluoresensi spidol sél anu diwarnaan.Téknologi téknologi luhur dikembangkeun dumasar kana analisa sareng asihan sél tunggal.Éta tiasa gancang ngukur sareng mengklasifikasikan ukuran, struktur internal, DNA, R ...
    Maca deui
  • Uleman Pameran |Jiujon tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung dina 24th China International Optoelectronic Exposition.

    Uleman Pameran |Jiujon tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung dina 24th China International Optoelectronic Exposition.

    Salaku paméran komprehensif industri optoeléktronik kalawan skala considerable sarta pangaruh, anu 24th Cina International Optoelectronic Expo bakal dilaksanakeun di Shenzhen International Convention na Center Pameran ti 6 nepi ka 8 September, 2023. Salila sa ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2