Eunteung Optik

  • Eunteung palapis aluminium pikeun lampu celah

    Eunteung palapis aluminium pikeun lampu celah

    Substrat: B270®
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:3(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:60/40 atawa hadé
    Tepi:Taneuh jeung Blacken, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Beungeut tukang:Taneuh jeung Blacken
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<3'
    Lapisan:Palapis Aluminium pelindung, R> 90% @ 430-670nm, AOI = 45 °

  • Waos Wangun Ultra High Reflektor pikeun Eunteung Dental

    Waos Wangun Ultra High Reflektor pikeun Eunteung Dental

    Substrat:B270
    Toleransi dimensi:-0,05 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:40/20 atawa hadé
    Tepi:Taneuh, 0.1-0.2mm.Bevel lebar pinuh
    Hapus aperture:95%
    Lapisan:Lapisan diéléktrik, R> 99.9% @ Panjang Gelombang Katingali, AOI=38°

  • Eunteung Plano-concave pikeun Counter Partikel Laser

    Eunteung Plano-concave pikeun Counter Partikel Laser

    Substrat:BORFLOAT®
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:1(0.5)@632.8nm
    Kualitas permukaan:60/40 atawa hadé
    Tepi:Taneuh, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Beungeut tukang:taneuh
    Hapus aperture:85%
    Lapisan:Metallic (Emas pelindung) palapis