Aluminium coated Eunteung

  • Eunteung palapis aluminium pikeun lampu celah

    Eunteung palapis aluminium pikeun lampu celah

    Substrat: B270®
    Toleransi dimensi:± 0,1 mm
    Toleransi ketebalan:± 0,1 mm
    Flatness permukaan:3(1)@632.8nm
    Kualitas permukaan:60/40 atawa hadé
    Tepi:Taneuh jeung Blacken, 0.3mm max.Bevel lebar pinuh
    Beungeut tukang:Taneuh jeung Blacken
    Hapus aperture:90%
    Paralelisme:<5″
    Lapisan:Palapis Aluminium pelindung, R> 90% @ 430-670nm, AOI = 45 °