Laser Kelas Plano-convex-Lénsa: Sipat sarta Performance

Jiujon Optikmangrupikeun perusahaan anu khusus dina komponén sareng sistem optik pikeun sababaraha aplikasi, sapertos laser, pencitraan, mikroskop, sareng spéktroskopi.Salah sahiji produk anu ditawarkeun Jiujon Optik nyaétaLaser Kelas Plano-convex-Lénsa, nyaéta lénsa kualitas luhur anu dirancang pikeun ngadalikeun sinar laser dina sababaraha sistem laser.Lénsa ieu didamel tina silika lebur UV, anu mangrupikeun bahan anu gaduh sipat optik anu saé, sapertos transmisi anu luhur, nyerep rendah, ékspansi termal rendah, sareng résistansi anu luhur pikeun shock termal.Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh bentuk plano-convex, anu hartosna hiji permukaan lensa datar sareng anu sanésna melengkung.Bentuk ieu ngamungkinkeun lensa konvergen atanapi diverge sinar laser, gumantung kana orientasi lensa.Kelas Laser Plano-Convex-Lens ogé gaduh palapis anti-reflektif, anu ngirangan pantulan cahaya tina permukaan lensa sareng ningkatkeun pangiriman cahaya tina lensa.Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh spésifikasi ieu:

• substrat: UV ngahiji silika

• kasabaran dimensi: -0,1 mm

• Kasabaran ketebalan: ± 0,05 mm

• permukaan datar: 1 (0,5) @ 632,8 nm

• Quality Surface: 40/20

• Edges: taneuh, 0,3 mm max.Bevel lebar pinuh

• Hapus aperture: 90%

• Puseur: <1′

• palapis: Rabs <0,25% @ Desain Panjang gelombang

• Ambang Ruksakna: 532 nm: 10 J/cm², pulsa 10 ns, 1064 nm: 10 J/cm², pulsa 10 ns

Dina artikel ieu, urang bakal ngajelaskeun sipat produk lengkep jeung kinerja Laser Kelas Plano-convex-lensa, sarta kumaha aranjeunna bisa dipaké dina sagala rupa aplikasi laser.

Pasipatan produk

The Laser Grade Plano-Convex-Lens gaduh sipat produk ieu:

• Substrat: Substrat Laser Kelas Plano-Convex-Lens nyaéta silika lebur UV, anu mangrupikeun jinis gelas anu didamel ku ngalebur pasir silika kalayan kemurnian tinggi teras niiskeun gancang.Silika lebur UV ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan jinis gelas sanés, sapertos BK7 atanapi kaca borosilikat, pikeun aplikasi laser.Silika lebur UV gaduh rentang transmisi anu luhur, ti sinar ultraviolét ka daérah infra-beureum anu caket, anu matak cocog pikeun sagala rupa panjang gelombang cahaya laser.Silika lebur UV ogé gaduh koefisien nyerep anu rendah, anu hartosna henteu nyerep seueur cahaya sareng panas tina sinar laser, nyegah épék termal sapertos distorsi atanapi karusakan lensa.Silika lebur UV ogé gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah, anu hartosna éta henteu ngarobih bentuk atanapi ukuranana sacara signifikan nalika kakeunaan parobahan suhu, mastikeun stabilitas sareng akurasi lensa.Silika lebur UV ogé gaduh résistansi anu luhur pikeun guncangan termal, anu hartosna éta tiasa tahan parobahan gancang dina suhu tanpa retakan atanapi pegat, ningkatkeun daya tahan sareng réliabilitas lensa.

• kasabaran dimensi: The kasabaran dimensi tina laser Kelas Plano-convex-lensa nyaeta -0,1 mm, nu hartina diaméter lénsa bisa rupa-rupa nepi ka 0,1 mm ti nilai nominal.Toleransi diménsi penting pikeun mastikeun pas sareng alignment lénsa dina sistem optik, ogé konsistensi sareng kaulangan kinerja lénsa.Kasabaran diménsi leutik nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés manufaktur lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Kasabaran ketebalan: The kasabaran ketebalan tina Laser Kelas Plano-convex-lensa nyaeta ± 0,05 mm, nu hartina ketebalan lénsa bisa rupa-rupa nepi ka 0,05 mm ti nilai nominal.Kasabaran ketebalan penting pikeun mastikeun panjang fokus sareng kakuatan optik lensa, kitu ogé aberasi sareng kualitas gambar lensa.Kasabaran ketebalan leutik nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés manufaktur lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Flatness Surface: The flatness permukaan Laser Kelas Plano-convex-Lens nyaeta 1 (0.5) @ 632.8 nm, nu hartina simpangan tina beungeut datar tina lénsa ti pesawat sampurna kirang ti 1 (0.5) panjang gelombang. cahayana 632,8 nm.The flatness permukaan penting pikeun mastikeun kualitas sarta uniformity tina sinar laser, kitu ogé aberrations sarta kualitas gambar tina lensa.Flatness permukaan anu luhur nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés ngagosok lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Kualitas Permukaan: Kualitas permukaan Laser Kelas Plano-Convex-Lens nyaéta 40/20, anu hartosna jumlah sareng ukuran cacad permukaan, sapertos goresan sareng penggalian, aya dina wates anu ditangtukeun ku MIL-PRF. -13830B baku.Kualitas permukaan penting pikeun mastikeun kualitas sareng kaseragaman sinar laser, ogé daya tahan sareng réliabilitas lensa.Kualitas permukaan anu luhur nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés ngagosok lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Edges: The edges of Laser Kelas Plano-convex-lensa taneuh, nu hartina memang maranehna smoothed na rounded ku prosés mékanis.Edges ogé boga max 0,3 mm.bevel lebar pinuh, nu ngandung harti yén maranéhna boga cut sudut leutik sapanjang ujung pikeun ngurangan seukeutna gambar jeung konsentrasi stress.Ujungna penting pikeun mastikeun kasalametan sareng penanganan lénsa, ogé kakuatan mékanis sareng stabilitas lénsa.Ujung anu mulus sareng beveled nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés manufaktur lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Clear Aperture: The aperture jelas tina Laser Kelas Plano-Convex-Lens nyaeta 90%, nu hartina 90% tina diaméter lénsa bébas tina sagala halangan atawa cacad nu bisa mangaruhan transmisi atawa kualitas sinar laser. .Aperture anu jelas penting pikeun mastikeun efisiensi sareng kinerja lénsa, ogé aberasi sareng kualitas gambar lénsa.Aperture anu jelas anu luhur nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés manufaktur lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Centering: The centering of Laser Kelas Plano-convex-Lens nyaeta <1′, nu hartina simpangan tina sumbu optik lénsa ti sumbu mékanis lénsa kirang ti 1 arcminute.Puseur penting pikeun mastikeun alignment sareng akurasi lénsa dina sistem optik, ogé aberasi sareng kualitas gambar lénsa.Puseur anu luhur nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés manufaktur lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• palapis: The palapis tina Laser Kelas Plano-convex-lensa nyaeta Rabs <0.25% @ Desain Panjang gelombang, nu hartina reflectance tina surfaces lénsa téh kirang ti 0.25% dina panjang gelombang desain sinar laser.Lapisan nyaéta lapisan anti-reflective (AR), nyaéta lapisan ipis bahan anu diterapkeun kana permukaan lensa pikeun ngirangan pantulan cahaya sareng ningkatkeun pangiriman cahaya.Lapisan penting pikeun mastikeun efisiensi sareng kinerja lénsa, ogé daya tahan sareng réliabilitas lénsa.Reflektansi anu rendah sareng transmisi anu luhur nunjukkeun tingkat akurasi sareng kualitas anu luhur dina prosés palapis lensa, anu penting pikeun aplikasi laser.

• Ambang Karuksakan: Ambang ruksakna Kelas Laser Plano-Convex-Lens nyaéta 532 nm: 10 J/cm², 10 ns pulsa jeung 1064 nm: 10 J/cm², 10 ns pulsa, nu hartina jumlah maksimum énergi laser. yén lénsa bisa tahan tanpa ruksak nyaéta 10 joule per centimeter pasagi pikeun pulsa 10 nanodetik dina panjang gelombang 532 nm jeung 1064 nm.Ambang karusakan penting pikeun mastikeun kasalametan sareng kabébasan lensa, ogé kualitas sareng kaseragaman sinar laser.A bangbarung karuksakan tinggi nunjukkeun tingkat luhur lalawanan jeung durability tina bahan lénsa jeung palapis, nu penting pisan pikeun aplikasi laser.

Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh sipat produk anu saé, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sababaraha aplikasi laser.

Performance produk

Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh kinerja produk ieu:

• Konvergénsi sareng Divergénsi: Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh kamampuan pikeun konvergen atanapi diverge sinar laser, gumantung kana orientasi lensa.Beungeut lénsa gilig dipaké pikeun konvergen, sedengkeun beungeut datar datar jeung teu mangaruhan sacara signifikan sinar laser.Konvergénsi atanapi divergénsi sinar laser ditangtukeun ku panjang fokus sareng posisi lensa relatif ka sumber laser sareng udagan.Panjang fokus lénsa nyaéta jarak ti lénsa ka titik dimana sinar laser konvergen ka hiji titik, ogé katelah titik fokus.Posisi lénsa nyaéta jarak ti lénsa ka sumber laser atawa udagan, nu mangaruhan ukuran jeung wangun sinar laser.Ku nyaluyukeun panjang fokus jeung posisi lensa, Laser Kelas Plano-convex-Lens bisa ngahontal épék béda, kayaning beam shaping, collimation, sarta fokus.Beam shaping nyaéta prosés ngarobah profil cross-sectional tina sinar laser, kayaning ti sirkular ka bentuk rectangular.Collimation nyaéta prosés nyieun sinar laser paralel jeung seragam, tanpa divergénsi atawa konvergénsi.Fokus nyaéta prosés konsentrasi sinar laser ka titik leutik, ningkatkeun inténsitas sareng kakuatanana.The Laser Kelas Plano-Convex-Lens tiasa ngalakukeun fungsi ieu kalawan precision tinggi jeung efisiensi, ngaronjatkeun kualitas sarta kinerja sistem laser.

• Aberrations and Image Quality: The Laser Grade Plano-Convex-Lens gaduh kamampuan pikeun ngabenerkeun atanapi ngaminimalkeun aberasi sareng ningkatkeun kualitas gambar sinar laser, gumantung kana desain sareng kualitas lensa.Aberasi mangrupikeun panyimpangan sinar laser tina paripolah idéal atanapi anu dipiharep, sapertos aberasi buleud, koma, astigmatisme, distorsi, sareng aberasi kromatik.Penyimpangan ieu tiasa mangaruhan kualitas sareng keseragaman sinar laser, nyababkeun kabur, distorsi, atanapi fringing warna.Kualitas gambar mangrupikeun ukuran kumaha lénsa tiasa ngahasilkeun deui detil sareng kontras sinar laser, sapertos résolusi, fungsi transfer modulasi, sareng rasio kontras.Parameter kualitas gambar ieu tiasa mangaruhan katepatan sareng kajelasan sinar laser, khususna pikeun aplikasi anu ngalibatkeun pencitraan atanapi sensing.Kelas Laser Plano-Convex-Lens tiasa ngabenerkeun atanapi ngaminimalkeun aberasi sareng ningkatkeun kualitas gambar sinar laser, ku ngagunakeun bahan kualitas luhur, prosés manufaktur anu tepat, sareng desain lensa anu optimal, mastikeun kinerja anu pangsaéna tina sistem laser.

Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh kinerja produk anu luar biasa, anu ningkatkeun pangalaman nyetir sareng kapuasan supir.

kacindekan

Kelas Laser Plano-Convex-Lens mangrupikeun produk anu luar biasa anu tiasa ngontrol sinar laser dina sababaraha sistem laser.lénsa ieu dirancang jeung dijieun ku Jiujon optik, hiji parusahaan nu specializes di komponén optik sarta sistem pikeun sagala rupa aplikasi.Kelas Laser Plano-Convex-Lens didamel tina silika lebur UV, anu mangrupikeun bahan kualitas luhur anu nawiskeun seueur kaunggulan tibatan roda tuang konvensional.Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh bentuk plano-convex, anu ngamungkinkeun lénsa konvergen atanapi diverge sinar laser, gumantung kana orientasi lénsa.Kelas Laser Plano-Convex-Lens ogé gaduh palapis anti-reflektif, anu ngirangan pantulan cahaya tina permukaan lensa sareng ningkatkeun pangiriman cahaya tina lensa.Kelas Laser Plano-Convex-Lens gaduh sipat produk anu saé, sapertos substrat, kasabaran dimensi, kasabaran ketebalan, kerata permukaan, kualitas permukaan, tepi, aperture jelas, centering, palapis, sareng ambang karusakan, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa aplikasi laser. .The Laser Kelas Plano-Convex-Lens ogé mibanda kinerja produk beredar, kayaning konvergénsi sarta divergence, aberrations sarta kualitas gambar, nu ngaronjatkeun kualitas sarta kinerja sistem laser.The Laser Grade Plano-Convex-Lens mangrupikeun produk anu kedah dipiboga pikeun peminat laser sareng individu anu hoyong ngangkat sistem laserna ka tingkat kaunggulan anyar.

Mun anjeun kabetot dina urutan laser Kelas Plano-convex-lensa, anjeun tiasa didatangan ramatloka Jiujon optik pikeun émbaran leuwih lengkep.Anjeun ogé tiasa ngotéktak produk sareng desain sanés tina Jiujon Optik, sapertosBroadband AR coated lénsa AchromaticjeungLenses Silinder Circular Jeung Rectangular, nu ogé sadia dina ukuran béda jeung coatings.Jiujon Optik nyaéta parusahaan dipercaya jeung reputable nu nawarkeun kualitas luhur sarta affordable komponén optik sarta sistem pikeun sagala rupa aplikasi.

Pesen ayeuna sareng nikmati kauntungan tina Kelas Laser Plano-Convex-Lens, manggataros Kami:

Surélék:sales99@jiujon.com

WhatsApp: +8618952424582

Plano-convex-Lénsa


waktos pos: Dec-27-2023