2024 Pameran munggaran |Jiujon Optik Ujang Anjeun Gabung Kami di Photonics West di San Fransisco!

2024 geus dimimitian, sarta pikeun nangkeup jaman anyar téhnologi optik, Jiujon optik bakal ilubiung dina 2024 Photonics Kulon (SPIE. PHOTONICS JABAR 2024) di San Fransisco ti 30. Januari nepi ka 1. Pébruari.Urang tulus ngajak anjeun nganjang Booth No.. 165 sarta ngajajah advancements panganyarna jeung produk inovatif dina widang élmu optik.

A

01

Émbaran Booth pikeunSPIE PW2024

Jumlah Booth: 165

Kaping: 30 Januari nepi ka 1 Pebruari 2024

lokasi: Moscone Pameran Center, San Fransisco, California, AS

B
C

02

Ngeunaan Photonics Kulon

Pameran Photonics West mangrupikeun éksposisi médan optik panggedéna di Amérika Kalér, diayakeun ku International Society for Optics and Photonics (SPIE).Éta ogé salah sahiji paméran global anu paling kasohor dina industri optoeléktronik, kalayan pangaruh anu luar biasa.Pameran ieu bakal ngahijikeun perusahaan-perusahaan terkemuka di industri optoeléktronik global pikeun tukeur téknologi anyar, produk anyar, sareng inpormasi industri panganyarna dina widang optoeléktronik.

d

03
Sorotan Produk Kami

e
f
gpng
h
abdi
j

Dina paméran ieu, Jiujon Optik henteu ngan ukur gaduh rupa-rupa produk anu dipamerkeun, tapi ogé ngagambarkeun industri sacara signifikan.Produk ieu kalebet bagian perakitan, saringan,buleudlénsa, jandéla optik, réticles, jeung kaca spion optik.solusi custom lengkep bisa disadiakeun nurutkeun pangabutuh customer.

04
Ngeunaan Jiujon Optik

Suzhou Jiujon optik Co., Ltd., diadegkeun dina 2011. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech fokus dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan élmu optik.Pausahaan boga produksi canggih tur alat inspeksi (mesin palapis Optorun, interferometer Zygo, Hitachi uh4150 spectrophotometer, jsb).Jiujon Optik ngahususkeun dina produksi rupa-rupa komponén optik anu loba dipaké dina sagala rupa industri kayaning biologis, instrumen analisis médis, produk digital, surveying jeung pemetaan instrumen jeung saterusna.Perusahaan kami ngenalkeun pamariksaan prosés Jerman VDA6.3 kana manufaktur taun 2018, sareng disertipikasi ku IATF16949:2016jeung ISO9001:2015Sistem Manajemén Kualitas, ISO14001: Sistem Manajemén Lingkungan 2015.

k

Ieu mah sakadar paméran, tapi ogé lalampahan pikeun ngajajah wates anyar élmu optik jeung téhnologi.Jiujon Optik tulus ngajak anjeun nganjang ka Booth 165 sareng nyaksian masa depan cemerlang téknologi optik babarengan.Hatur nuhun pikeun rojongan kontinyu anjeun tina Jiujon, sarta kami kasampak maju ka pendak sareng anjeun dina pameran!


waktos pos: Jan-24-2024